Mede doordat het luidspreker aanbod in de meeste stores enigzins ver onder de maat ligt met uitzondering van de high end shops, besluiten veel audio freaks een gedurfde stap te ondernemen door zelf luidsprekers te gaan bouwen dan wel te laten bouwen.

Magnat units lenen zich hier bijuitstek uitstekend voor, met het ribbonwire en het esoterisch aanzicht en een modern  MDF ontwerp kan een prachtig zelfbouw ontwerp worden neergezet, denkend aan een zuil, bass reflex, labyrinth monitor of enerlei ander model kast zoals een push pull.

 

Producten:
Audio kabels
Luidprekers
Foam Randen reparatie
Scheidings filter berekening
Service Manuals
Schema zelf tekenen
Elektronen Buizen
Vintage
Audio Classics
Sansui USA
Sansui Classics
Marantz Classics
Conrad Electronics
Transistor Database
Hout database
Elektronica

Elektronica

Informatie:
Magnat
Remo
Radio Service Twenthe
Visaton

Visaton

 

 

 

 

             

Reparatie aan uw tweeters , randen van midden toners & bassen en recappen van de Filters....    Email: info@magnat.tv  25-Jaar ervaring !!!!!

 

Stof kap of conus kap helaas gesneuveld , nu wij kunnen een nieuwe aanbrengen.

    

Randen vervangen van uw kostbare Magnat woofers en of midden toners: wij hebben alle "Sr" type randen van magnat.

Wil je ook jouw eigen vertrouwde Klassieke Magnat luidsprekers weer in volle glorie                        

                                                                                  Calculate your own crossover push the circuit up

herstellen informeer bij Magnat.tv of druk eerst op de Televisie voor de mogelijkheden, ook alle merken tweeter herstel ;-)

 Weggesmolten filters:

Karaoke, te dicht bij de Luidsprekers staan met de microfoon en een vol disco vermogen van  de versterker staat deze uiteindelijk een enorme gelijkspannings belasting op je scheidings filter komponenten af tegeven, de komponenten staan onzichtbaar rood gloeiend en smelten weg of er ontstaat zelfs inwendig brand !

Vaak als de temperatuur zo hevig is dan zijn vaak de koper banen niet meer te herstellen maar indien de filter banen nog in goed conditie zijn is een recap op zijn plaats, wij kunnen uw filters weer op nieuw recappen, het hoog zal dynamischer klinken en het nidden meer spectrum bezitten omdat elco's nu eenmaal op leeftijd raken. Door de olie en papier opbouw verloopt de tolerantie en wijken de waardes die er op staan te ver af, een recap is dan de aangewezen methode, uw speakers laten instrumenten horen die geleideilijk aan in de loop der jaren eigenlijk onhoorbaar vervaagd zijn......

  

   

 Magnat Magnasphere & Lambda bollen maken wij weer als nieuw... conform de overgedragen techniek Frank Stokman (Magnatmuseum)

    

 

     

   

 

 

 

Jouw link hier ook email  magnat@hetnet.nl Downloaden? Klik hier HOME <